teckel can subirats moya

Teckel

També conegut com "Gos Salsitxa". Molt famós en pel·lícules com "Toy Story."
És llest, refinat. Té molt bona memòria i intuïció amb els jocs interactius.🐾 Historia

El Teckel és un terrier provinent d'Alemanya i és una raça de gossos caçadors de conills. També se'ls coneix com a gos salsitxa. La seva capacitat olfactiva ja va ser reconeguda pels caçadors alemanys al segle XV. I ja més endavant, al segle XVIII, van ser utilitzats com a gossos de caça rastrejadors.

No obstant això, el gos salsitxa va arribar a estar molt relacionat amb la noblesa a Europa. Entre els anys 1819 i 1901 la reina Victòria al Regne Unit es va enamorar d'aquesta raça i es va fer molt popular a Gran Bretanya. Totes les llars van voler tenir un a casa. I així és, com els Teckel van ser deixant la seva comesa de caçadors per passar a ser el company ideal de famílies.🐾 Fitxa


  • fins a 30cm y 35cm de contorn de pit segons pes


  • Període de vida: 12 anys


  • Pes d'adult: de 3,5 a 4,5 kilos


  • Pelatge:

negre foc
vermell
xocolata
atigrat

camada de teckel disponible en can subirats moya

Estàs enamorat de l'Teckel?

Mira els cadells que tenim disponibles!

❤❤❤

🐾 Físic

Els Teckel són gossos amb un cos allargat i les potes curtes. Com ja hem comentat, són molt fàcils de reconèixer perquè tenen aquesta forma de salsitxa o "hot dog". Són de petita alçada, però tenen una gran personalitat. Solen deixar caure el seu nas molt a prop de terra, el que els fa molt bons rastrejadors d'olors a l'exterior.

Encara que sembli mentida, els Teckel posseeixen una gran musculatura en les seves potes i molta força. Són gossos valents, compactes, de cames curtes, de constitució robusta. Tenen un pelatge dur, fibrós i resistent a la intempèrie.

El que sigui més llarg que alt no li dificulta a l'hora de caminar ni que sigui pitjor raça que d'altres. Té una expressió que el diferencia seves orelles arrodonides són una característica molt particular d'aquesta raça i pengen prou per fer-se visibles, però no els molesten, el que els brinda gran movilidad.Tienen una cua llarga i amb una lleugera corba a la punta.

Els colors de la capa van desde negre foc, vermell, xocolata, atigrat.

🐾 Caràcter

Els Teckel són gossos de gran caràcter, valents i tremendament versàtils. Estan sempre en alerta. Poden ser un bon gos guardià i tendeixen a ser molt lleials a la seva família.

Com hem comentat anteriorment, dins dels gossos de caça, és el més petit. És bastant amigable amb els altres gossos i amb els seus amos.

És un animal bastant equilibrat, amb un caràcter difícil de trobar en alguna altra raça, perquè és un gos molt flexible que s'adapta a la llar del seu amo, ja sigui muntanya o ciutat.

Tot i que són molt sociables i es lliuren molt als seus amos, si haguéssim de destacar alguna cosa negativa d'aquesta raça seria que és un animal una mica difícil d'educar, pel fet que són també una mica tossuts. Si vas a ser el seu amo, hauràs d'intentar mostrar fermesa i lideratge perquè obeeixi a la primera.

teckel
teckel can subirats moya
teckel can subirats moya