schnauzer

Schnauzer

És un gos bonic, baixet i actiu, amb una gran personalitat. És molt juganer.

🐾 Història

El Schnauzer, pronunciat en alemany [ʃnaʊtsɐ], prové d'Alemanya, en els segles XV i XVI. Schnauz significa "Bigotis, d'aquí el seu nom.

Originàriament va ser utilitzat per a pasturar i tenir cura ovelles i també com a gos guardià. En els anys 1920 aquesta raça va ser portada a altres països d'Europa i Anglaterra i també a llatinoamèrica. La raça Schnauzer estàndard es va originar mitjançant l'encreuament d'un caniche alemany negre amb un Wolfspitz gris i possiblement 01:00 Pinscher de pèl ris.

Com a curiositat hem de dir que els Schnauzers, gràcies a la seva actitud d'alerta, a Alemanya el triaven com a gossos de guàrdia per l'exèrcit alemany durant la Primera Guerra Mundial.

No obstant això, la seva versió en miniatura no arribarà fins a la dècada dels 1900. El Schnauzer miniatura és una de les races més populars als Estats Units, sobretot, entre les famílies i persones solteres.

🐾 Fitxa


  • Longitud esquena fins a la cua:

Aproximadament 30 cm

  • Període de vida: 14 anys


  • Pes d'adult: De 4 a 8 kg.


  • Pelatge:

blancs
negres
platejats
grisencs
sal Pebre

schnauzer  can subirats moya

Estàs enamorat de l'Schnauzer?

Mira els cadells que tenim disponibles!

❤❤❤

🐾 Físic

El Schnauzer és un gos petit, compacte, de cames curtes, de constitució robusta. Tenen un pelatge dur, curt i gruixut i resistent a la intempèrie. Cames curtes. Els seus ulls són petits i brillants, amb forma arrodonida. El seu front és bastant plana i la seva dentadura deu ser completa, potent i robusta, amb un blanc sòlid. Destaca la part superior davant la inferior.

El color pot ser grisenc o gairebé negre. És una raça bastant robusta, forta i resistent. Suporta bé el fred i la calor. Pèl curt i gruixut, se li sol cridar també "Pèl de filferro". És un pelatge que cal tallar regularment. Les seves orelles estan sempre caigudes i són de plec mig. Tenen la forma d'un triangle però arrodonides.

Els colors de la capa van del negre, blancs, platejats, sal i pebre.


🐾 Caràcter

Els Schnauzer són animals intel·ligents als quals els encanta els nens i els jocs. És un excel·lent guardià perquè és un gos intuïtiu i sol desconfiar dels estranys. És una de les races que més agraden per la seva grandària, per la seva capacitat a adaptar-se a qualsevol ambient i la seva tendresa amb els nens.

És un animal de companyia. Mascotes molt actives i fins i tot poden arribar a ser destructius. Però és fàcil de manejar. És obedient, juganer, sociable amb altres persones i mascotes.

L'amo ha de ser constant amb les ordres perquè sinó farà el que vulgui. No necessita cap tipus d'ensinistrament per tenir-lo a casa.


schnauzer can subirats moya
schnauzer  can subirats moya
schnauzer can subirats moya
schnauzer  can subirats moya