pomerania en can subirats moya

Pomerania

És un gos de pacífic però alhora extravertit. Ideal per a llars amb nens ja que jugarà i els respectarà, a l'una de protegir-los enfront de estranys.

🐾 Història

El Pomerània prové de l'Est d'Alemanya i Polònia, també coneguts com "Gossos Llop Spitz". Van ser utilitzats, en els seus orígens, per controlar les ovelles i els bovins, i per recollir els rens. El Pomerània no només era popular a Europa sinó que també ha tingut la seva història en llocs freds com Rússia i Sibèria on s'utilitzaven per tirar de trineus.

Inicialment hi ha textos on s'expliquen que havien de raparlos per poder fer mantes i robes amb què abrigar en el fred hivern.

Però no serà fins al segle XX, quan el Pomerània es desprèn de ser un mer servent del seu amo, i passa a introduir-se en les llars. Havia deixat de merèixer la fama de ser un gos mossegador, poc fiable i perillós per als nens, a ser molt afectuós i educat ... En resum, el company ideal per a la llar.

🐾 Fitxa


Longitud esquena fins a la cua:

  • Aproximadament 23 cm


  • Període de vida: 14 anys


  • Pes d'adult: De 2 a 4 kg.


  • Pelatge:

blancs
marrons
blat
xocolata
vermellosos
taronges

pomerania can subirats moya

Estàs enamorat de l'Pomerània?

Mira els cadells que tenim disponibles!

❤❤❤

🐾 Físic

Tiene un parecido pronunciado con los Pugs, pero tiene sus diferencias para aquellos que amamos esta raza. 

El Pomerania es un perro pequeño, compacto, de piernas cortas, de constitución robusta y con mucho pelo. Tienen un pelaje largo y sedoso, muy fino. Son muy elegantes y vistosos. El color puede ser marrón, blanco o descafeinado.  Aunque vaya en contra de la naturaleza, los machos suelen tener menor tamaño que las hembras.

Muchos ven a esta raza como si fuese un pequeño zorro y otros como si fuese un peluche, por su pelaje. Imagina un zorro de peluche con la barbilla estrecha y nariz negra como un botón. Su naturaleza es de alerta e inteligente.

Los colores de la capa van del blanco al rojizo. Puede haber marrones, descafeinados, y anaranjados. Aunque es raro encontrarlos, también pueden tener algunas manchas en las orejas, zona facial y lumbar.

🐾 Caràcter

Té una semblança pronunciat amb els Pugs, però té les seves diferències per a aquells que estimem aquesta raça.

El Pomerània és un gos petit, compacte, de cames curtes, de constitució robusta i amb molt pèl. Tenen un pelatge llarg i sedós, molt fi. Són molt elegants i vistosos. El color pot ser marró, blanc o descafeïnat. Encara que vagi en contra de la natura, els mascles solen tenir menor grandària que les femelles.

Molts veuen a aquesta raça com si fos una petita guineu i altres com si fos un peluix, per la seva pelatge. Imagina una guineu de peluix amb la barbeta estreta i nas negre com un botó. La seva naturalesa és d'alerta i intel·ligent.

Els colors de la capa van de el blanc a l'vermellós. Hi pot haver marrons, descafeïnats, i ataronjats. Encara que és rar trobar-los, també poden tenir algunes taques a les orelles, zona facial i lumbar.