MALTIPOO

És un gos tendre i molt intel·ligent

🐾 Història

El Maltipoo és una raça encantadora, creuada entre un Maltes i un Poodle. Aquesta creuament va començar a guanyar popularitat a les últimes dècades del segle XX i principis del segle XXI, especialment als Estats Units. La demanda de gossos híbrids i de companyia va portar al reconeixement gradual del Maltipoo com a raça "designer" o de disseny.

Es busca combinar les característiques desitjables de totes dues races, creant un company pelut que hereta la tendresa del Maltes i la intel·ligència del Poodle.

Encara que el Maltipoo no està reconegut com una raça oficial per organitzacions de criadors de renom, la seva presència al món caní seguix creixent.

🐾 Fitxa


  • Longitud de l'esquena fins a la cua: 20 i 36 cm d'altura
  • Període de vida: Entre 13 i 16 anys
  • Pes de l'adult: De 2,5 a 5 kg
  • Pelatge: Suau i arrissat, pot variar en colors que inclouen blanc, crema, abricot i altres tons pastel.


Estàs enamorat del Maltipoo?

Mira els cadells que tenim disponibles!

❤❤❤

🐾 Físic

 

Els Maltipoo, una encantadora barreja de Maltesos i Poodles, mostren un físic irresistible que combina el millor de totes dues races.

Amb el seu pelatge suau, els Maltipoo tenen una aparença juganera i elegant. La seva mida compacta, generalment entre 20 i 30 centímetres d'altura, els converteix en companys perfectes per a la vida a l'interior.

Els seus ulls grans i expressius afegeixen un toc de dolçor a la seva encantadora aparença. Malgrat la seva mida, aquests gossos són robustos i àgils, amb extremitats proporcionades que els permeten moure's amb gràcia i agilitat. 
🐾 Caràcter

 

De natura afectuosa i amistosa, el Maltipoo és un company lleial que gaudeix de la companyia humana i s'entén bé amb els nens i altres mascotes. El seu caràcter juganer i enèrgic el converteix en una opció ideal per a famílies actives o persones solitàries que busquen un amic pelut.

Són fàcils d'ensinistrar: força respectuosos amb el seu entorn ja que no es comporten de manera dominant.

Com hem comentat prèviament, és una barreja que hereta el millor de cadascuna de les espècies: la intel·ligència dels Poodles i la tendresa del Bichon Maltes.