Cavapoo

És un gos de companyia petit, actiu i súper intel·ligent. Semblés que t'entén amb una sola mirada.

🐾 Història

El Cavapoo és una raça relativament nova, originada als anys 90 a Austràlia. Nascut de la cruïlla entre un Cavalier King Charles i un Caniche (Poodle en anglès), el seu nom prové de la conjunció d'ambdues races.

És tan recent que encara no s'ha reconegut a les exposicions canines però cada any són més els que s'enamoren d'aquests gossets plens de vida i intel·ligència.


🐾 Fitxa

  • Alçada fins a la creu:

  23 i 35,5

  •  Pes d'adult:

   4 i 11 kg

  •  Pelatge:

Tots els colors, predisposició al vermell i al negre. És una mica arrissat, amb poca muda de pèls.

bichon maltes can subirats moya

Estàs enamorat de l'Cavapoo?

Mira els cadells que tenim disponibles!

❤❤❤

🐾 Físic


Manté un físic molt semblant amb el Caniche quant al seu tipus de pèl, amb un mantell una mica arrissat, curt i sedós. Hi ha una gran varietat de colors, sent el vermell i el negre els més buscats. Manté com al Caniche no mudar de mantell amb l'arribada del canvi d'estació.

Les seves orelles són clarament una herència dels seus avantpassats Cavalier, amb una inserció alta, i orelles penjants i amples.

Són petits però robustos i pesen com a màxim entre 5 i 11 quilos d'adult.

🐾 Caràcter

E Cavapoo és un gosset absolutament intel·ligent i força actiu. Requereix reptes estimulants que facin gaudir de la vida al teu costat.

Són molt equilibrats i tranquils, i amb una bona educació no mostren comportaments d'ansietat.

Són molt sociables, tant amb nens com amb adults, així com amb altres animals. Els agrada interactuar amb ells i gaudeixen de valent amb passejades i jocs al parc.