Caniche toy

Una de les quatre races de caniches, és la de Poodle Toy i casualment la més petita. Una mascota ideal per a propietaris novells. Actius, enèrgics i bastant Dependent.

🐾 Història

El Caniche prové de la barreja entre el maltés i el spaniel. Aquesta raça té el seu origen en diferents països ensinistrats amb diferents fins. A Alemanya eren animals destinats a cobrar peces durant la cacera, a Rússia gossos de companyia, ia França animals destinats a les passarel·les de moda a causa de les possibilitats creatives del seu pelatge.

Els Caniches van ser tan populars a Europa que el famós pintor, Francisco de Goya, els va representar en les seves obres. De fet, el rei Lluís XVI de França, va contractar a Goya perquè fes un retrat de l'mimat Caniche de la seva esposa Maria Antonieta.

🐾 Fitxa


  • Longitud esquena fins a la cua:

Aproximadament 28cm

  • Període de vida: 15 anys


  • Pes d'adult: De 3 a 4,5kg.


  • Pelatge:

Gris
Albercoc
Vermell
Negre
Blanc
Marró

caniche can subirats moya

Estàs enamorat de l'Caniche Toy?

Mira els cadells que tenim disponibles!

❤❤❤

🐾 Físic

És una raça bastant elegant i compacta. Molt minuciós a l'hora de caminar.

El solc entre els seus ulls sol estar molt marcat. Solen ser ulls molt petits, com dos bales. Molt foscos. El seu nas és sòlida i de la color de l'pelatge. El seu coll i les potes solen ser bastant llargues.

El raspallat diari al Caniche és obligatori perquè el pèl d'aquest animal mostri un aspecte saludable. El seu pèl arrissat i de textura fina és una de les seves millors característiques. És un gos molt salat i intel·ligent que pot aprendre un sorprenent repertori d'ordres si se li ensenya amb paciència i suavitat.

Els colors de la capa son diversos y unicolor del caniche.


🐾 Carácter

Com ja hem dit, són gossos molt juganers pel que és una raça a la qual li encanta portar objectes a la boca i per això resulta molt fàcil d'entrenar el mateix quan es tracta de cobrar peces caçades que quan es tracta de tornar joguines i altres objectes als seus amos.

Els agrada molt l'aigua, fins i tot els agrada caminar sota la pluja. Adoren fer deporte.Tiene una forma única de moure, de forma molt elegant, agitant a el mateix temps el mantell de pèl que és una de les seves senyes d'identitat. Són gossos que tenen molta vitalitat i molta esperança de vida.

Si hem de ressaltar una cosa negativa d'aquesta raça és que tendeixen a ser dependents dels seus amos ... Per això, cal saber educar des de cadell i fer-li veure que es pot valer per si mateix.