Bichón Maltés

És un gos de companyia ideal per a parelles, gent gran o famílies amb nens ja crescuts.
Molt petit i juganer. Passaràs tardes gaudint!

🐾 Història

El Bichón Maltès prové de l'illa de Meleda. El seu origen sol situar fa més de 2.800 anys, i possiblement, els primers a conèixer-los van ser els egipcis. En tombes d'alguns faraons han aparegut estàtues que recorden el Bichón Maltès, en segle XIII a.C. Al segle IV a.C., Aristòtil fa esment a aquests gossos, als quals els posa el nom de "cans malitenses".

Són una petita raça tipus Spaniel. Encara que se li atribueix pel seu nom a un origen Maltès, Malta no té res a relacionar-se amb aquest can. Tenen una gran capacitat per conviure amb altres mascotes, fins i tot en espais reduïts, de manera que resulten ideals per a pisos i apartaments.


🐾 Fitxa


  • Longitud esquena fins a la cua: Aproximadament 25 cm
  • Alçada:25cm
  • Pes d'adult: 4kg
  • Pelatge: Mantells Blancs i sedosos
bichon maltes can subirats moya

Estàs enamorat de l'Bichón Maltès?

Mira els cadells que tenim disponibles!

❤❤❤

🐾 Físic


Té una semblança pronunciat amb el Frisé, però té les seves diferències per a aquells que estimem aquesta raça.

El Bichón Maltès és un terrier petit, compacte, de cames curtes. Tenen un pelatge llis. Com hem comentat abans, el seu pelatge requereix cures constantment. La majoria dels propietaris recullen els cabells amb un petit monyo, mostrant així les característiques de la cara i mantenint, d'aquesta manera, el pelatge allunyat dels ulls. Són com petits flocs de neu.
Molt banquetes i suaus!

A l'ésser de pèl blanc, la seva pell pot cremar-se amb el sol, per la qual cosa no és recomanable rapar sota cap concepte. Altrament, la mascota patirà bastant. Pel que fa a les dents, és interessant mantenérselos nets.

🐾 Caràcter

El Bichón Maltès és un gos tranquil que li encanta el plaer d'una carícia i la companyia dels seus éssers estimats. Molt familiars. La llar per a ell és un temple. És l'ambient que ells més controlen. És un gos encantador, alerta, ple de vida i amb una gran intel·ligència.

També és pacient, que és capaç d'aconseguir una gran comprensió amb el seu amo. Encara que és casolà també li agrada molt el carrer. No dubtis a treure-li de passeig a l'mínim dues vegades a el dia. És un gos molt despert. Fàcil d'ensinistrament.

El Bichon maltès va néixer per complaure als seus amos, sempre els intenta agradar. Molt lleial.
Això si, es tracta d'una mascota que requerirà d'atencions en el seu pelatge. Se li ha de raspallar diàriament per evitar nusos. 


bichon maltes can subirats moya
bichon maltes can subirats moya
bichon maltes can subirats moya