recomendaciones can subirats moya

Recomanacions🐾 JA TINC EL MEU CADELL... I ARA QUÉ? 

COMPRA I PASSOS A SEGUIR PER L' ENTREGA DEL CADELL

Un cop triat el teu company ideal, a partir d'ara hi ha una sèrie de recomanacions que hauràs de tenir en compte.
Portar un gos o cadell a casa per primera vegada és tremendament emocionant, però exigeix ​​certa planificació. Dóna-li temps per adaptar al seu nou espai i ensenya-li regles, on menjar, quin és el seu lloc per dormir i estableix amb ell un horari de passejos.

Si tens dubtes, et deixem una sèrie de recomanacions que hauràs de complir perquè el teu cadell porti una vida ideal.

🐾 Tractament Post-venda de l'Cadell

A Can Subirats Moya no només ens preocupem per la cura que se li dóna des del nostre centre sinó la cura que rebrà el cadell després de sortir de centre. Nosaltres et facilitarem el tractament preventiu (antiparàsits) que haurà d'aplicar a l'cadell al llarg dels 4 primers dies després de la seva adquisició.
A més, els nostres cadells es lliuren amb les següents condicions:
-Chip identificatiu.
-Totes les vacunes obligatòries acords a la seva edat inclosa Nobivac KC, vacuna de prevenció de la tos.
-Contracte de garanties segellat.
-Factura de compra.

En cas que el teu cadell necessiti una desparasitació posterior, nosaltres ens faríem càrrec en el centre.

💙 Vacunació de l'Cadell

Ha de seguir el programa de vacunació marcat per la seva veterinari. El cadell no hauria de ser vacunat en situacions d'estrès, per tant, necessitarà un temps d'adaptació a la nova llar abans de la seva vacunació.

Si el cadell, a posteriori de la compra, necessités alguna vacuna més, les despeses corren a compte de l'propietari.

💦🐕 Banys de un Cadell

Puc banyar un cadell molt petitó? El que has de saber és que els cadellets no són com els nadons humans, i no necessiten un bany cada dia. Si un cadell acaba d'arribar a casa teva, és normal que ho vulguis banyar, però no cal. En lloc d'un bany pots fer servir una tovalloleta o esponja humida, sense necessitat de mullar-lo de el tot.

Si el teu cadell està rebent vacunes, també has de saber que no podràs banyar-los fins que no passin 15-20 dies després de la vacuna.

🍪 Alimentació i Cures d'el Cadell

Els nostres cadells s'alimenten a base de pinso de la marca BRAVERY. Un canvi d'alimentació podria donar nous problemes digestius, per la qual cosa seria recomanable consultar prèviament la nova dieta amb el teu veterinari.

Si es procedeix a el canvi de pinso, et recomanem que barregis durant 3-4 dies tots dos pinsos, el nou amb el que estava prenent. D'aquesta manera, evitarem canvis bruscs en la seva digestió.
A part d'això, hauràs de guardar especial atenció a les quantitats de la mateixa. Dóna-li petites quantitats de menjar amb freqüència, ja que per norma general, ells no solen controlar la quantitat d'ingesta de pinso.

Una altra de les consideracions a tenir en compte és l'aigua. La teva mascota ha de tenir accés a aigua mineral embotellada. Assignar-li un espai de fàcil accés i amb bona temperatura per al menjar i beguda és una bona opció perquè sàpiga on localitzar el seu dinar.

Compte amb l'estrès!

 Cal ensenyar-li a ser independent i que es valgui per si mateix, i que romangui tranquil i que socialitzi amb humans i altres races. També ha d'aprendre a quedar-se només a casa quan els seus amos no hi són. Això sí, sense sotmetre-ho a tensions ni estrès continuat.

✏ Condicions de les Garanties de l'Cadell

El criador s'ajusta a les garanties legals de Consum, davant malalties genètiques o congènites; i en grau significativament importants: aquelles que dificultin a l'animal el desenvolupament d'una vida més o menys normalitzada com a mascota de companyia (displàsia de malucs, hemivertebra, prolapse anal, comunicació interventricular,  etc.). Si es detectés una malaltia diagnosticada pel veterinari amb informe corresponent, es comunicarà a Can Subirats Moya per estudiar la devolució de l'import de compra segons la importància de la minusvalidesa i la seva afecció. Can Subirats Moya no es farà càrrec de cap compensació de cap manera que no sigui l'anteriorment citat.


També has de saber que si optes per ingressar-lo en un altre centre, en cap cas ens faríem responsables ni assumiríem el càrrec de el cost.

Gràcies per confiar en el nostre centre i donar-li una nova i feliç vida al nostre cadell.
Disposem de Nombre de Nucli Zoològic E2500022 i Afix de la RSCE 15387. Som a més, professionals acreditats per ASCELCRE.

I el millor ve a partir d'ara ....

A gaudir del teu nou company!