Coneix la nostra història

Vam néixer amb la idea de ser un referent en la cria de races canines petites. Creiem que aquesta s'ha de fer de manera legal i personalitzada, amb pocs exemplars perquè pugui realitzar-se una criança familiar i responsable.

Criem amb tot el nostre afecte  Bichon Maltès, Maltipoo, Caniche, Pomerània, Teckel Kanichen i Cavapoo. Realitzem una cria molt exclusiva, familiar i amb totes les garanties legals.

El nostre centre està homologat i condicionat per al gaudi i la salut dels nostres exemplars, amb amplis espais i campes de joc. Disposem de Nombre de Nucli Zoològic E2500022 i Afix de la RSCE 15387. Som a més, professionals acreditats per ASCELCRE

Cria de mascotes petites

España

* Sí, quiero recibir información sobre actualizaciones comerciales, novedades u ofertas especiales por correo electrónico. Puedo retirar mi consentimiento en cualquier momento haciendo clic en el botón de cancelar suscripción que se encuentra al final de cada mensaje o enviando una solicitud a tal efecto por email.

He leído y acepto la política de privacidad.

El contenido de Google Maps no puede mostrarse debido a tu configuración de cookies actual. Para ver el contenido, haz clic en “Mostrar contenido” para consentir la transferencia de los datos necesarios a Google Maps y habilitar este servicio. Puedes consultar más información en nuestra [Política de privacidad]/politica-de-privacidad/. En caso de que cambies de opinión, puedes revocar tu consentimiento en cualquier momento a través de la configuración de cookies.

Mostrar contenido