instalaciones can subirats moya

Consideracions i Garanties de l'Cadell


cachorros can subirats moya

Garantia ASCELCRE i altres

Som socis de ASCELCRE, l'Associació de Centres Legals de Cria i Cura Responsable. Això ens acredita com un centre legal, que compleix la legislació actual de manera responsable per a les persones, els animals i la llei.
Disposem de Nucli Zoològic E2500022 expedit pel Departament de Medi Ambient de Catalunya.
Som a més membres de la RSCE (Reial Societat Canina d'Espanya) amb el número 15387.

El nostre Compromís

Som un centre seriós, que treballa dia a dia per millorar la vida dels membres que conformen Can Subirats Moya. Realitzem millores contínues de les instal·lacions, mètodes de cries, selecció d'exemplars i aprenentatge, per tal d'aconseguir una millor vida per als nostres adults i cadells.
No només observem les línies genètiques, la salut i l'estètica, sinó també (i sobretot) el caràcter dels nostres petits. Consulteu-nos per conèixer més sobre el nostre compromís.


Informació prèvia a la compra

Els nostres cadells són mascota de companyia, no reproductors; per la qual cosa l'esterilització és obligatòria abans que el gos compleixi l'any d'edat, segons el que estableix la Llei de Protecció Animal de Catalunya en l'article 11.3.
Els trastorns de el desenvolupament que dificultin la reproducció o una vida normal quotidiana (criptorquídia, monorquidia, prognatismo, enognatismo, esterilitat, etc.) no estan considerats com una tara en la funció de la mascota.


Garanties i condicions de compra

El criador s'ajusta a les garanties legals de Consum, davant malalties genètiques o congènites; i en grau significativament importants: aquelles que dificultin a l'animal el desenvolupament d'una vida més o menys normalitzada com a mascota de companyia (displàsia de malucs, hemivertebra, prolapse anal, comunicació interventricular,   etc.). Si es detectés una malaltia diagnosticada pel veterinari amb informe corresponent, es comunicarà a Can Subirats Moya per estudiar la devolució de l'import de compra segons la importància de la minusvalidesa i la seva afección.El criador no es farà càrrec de cap compensació de cap manera que no sigui l'anteriorment citat.

logotipo ascelcre
logotipo real sociedad española
logotipo de la generalitat de catalunya
asociacion