contacto can subirats moya

Necessites ajuda?

Posa't en contacte amb nosaltres

Ja hem ajudat a molta gent a entendre amb la seva mascota, per què no a tu? No ho dubtis i posa't en contacte amb nosaltres, des de l'adreça de correu electrònic
[email protected] o truca'ns a el telèfon +34 629 45 39 77 i un professional t'assessorarà en tot el que necessitis.

Si estàs interessat en algun dels nostres cadells, envia'ns un missatge i et farem arribar tota la informació necessària.


AVÍS IMPORTANT

Compte amb les estafes a través de pàgines de compravenda de segona mà. Can Subirats Moya només realitza vendes a través número de telèfon +34 629 45 39 77.

¿Quiere saber más?

España

* Sí, quiero recibir información sobre actualizaciones comerciales, novedades u ofertas especiales por correo electrónico. Puedo retirar mi consentimiento en cualquier momento haciendo clic en el botón de cancelar suscripción que se encuentra al final de cada mensaje o enviando una solicitud a tal efecto por email.

Segons el Nou Reglament General de Protecció de Dades, o RGPD (reglament (UE) 2016/679) us informem que el responsable de recopilar i tractar les vostres dades serà Ricardo Subirats Moya. La finalitat de les dades aquí recopilades serà únicament la de poder gestionar les consultes rebudes i la subscripció a la nostra newsletter. Per a més informació podeu consultar la nostra política de privadesa.

El contenido de Google Maps no puede mostrarse debido a tu configuración de cookies actual. Para ver el contenido, haz clic en “Mostrar contenido” para consentir la transferencia de los datos necesarios a Google Maps y habilitar este servicio. Puedes consultar más información en nuestra [Política de privacidad]/politica-de-privacidad/. En caso de que cambies de opinión, puedes revocar tu consentimiento en cualquier momento a través de la configuración de cookies.

Mostrar contenido