COMPTE AMB LES ESTAFES

CAN SUBIRATS MOYA ha estat informada que hi ha estafadors a la xarxa utilitzant la marca comercial i el seu número de nucli zoològic oficial per la suposada venda de gossos, a través de pàgines web de venda de productes de segona mà.

A l'sembla, aquests estafadors s'anuncien com comercials o gerents de l'empresa, venent suposadament els gossos com si d'un canal comercial es tractés. Un cop el incaut estafat efectua el pagament a través d'un mitjà no rastrejable (vegeu, per exemple, l'ingrés a un caixer en el qual es pot retirar efectiu a través d'un codi), el estafat NO rebrà cap cadell.


Des CAN SUBIRATS MOYA volem comunicar que l'empresa no té cap relació amb aquestes persones. CAN SUBIRATS MOYA no treballa amb comercials ni venedors, totes les transaccions es fa en directe amb la persona responsable, Ricardo Subirats.

Totes les comunicacions CAN SUBIRATS MOYA es realitzaran sempre a través dels canals de comunicació publicats 629 45 39 77 i cap altre.

Així mateix, se'ns ha informat que aquesta pràctica és habitual. Es fan passar en pàgines web de venda de gossos tipus milanuncios, segona mà, vibbo i wallapop com criadors legals amb nucli zoològic, utilitzant fins i tot les dades reals de l'empresa i emetent factures falses. Una vegada que el estafat fa el pagament, l'estafador desapareix, sense enviar cap mascota.

Si has estat objecte d'aquests delinqüents, si us plau, posa't en contacte amb nosaltres com més aviat millor per poder assessorar-te en els passos de la denúncia. Només amb la denúncia podrem fer que aquesta gent pagui pels seus crims davant la llei. En el nostre cas, ja hem procedit a tramitar la denúncia i animem a tots els afectats a fer el mateix.

Difon aquest post perquè arribi a tots els interessats.